home kantoor ligging te koop te huur
contact disclaimer

​VASTGOED PATRICK ROWIES, ontstaan uit de gedrevenheid van 2 erkende vastgoedmakelaars met de passie voor en door het vastgoed.

Als gegradueerd bouwkundige en erkende BIV-vastgoedmakelaars kunnen wij U bijstaan in de complexe wereld van het vastgoed en dit zowel voor de verkoop, verhuur als het beheer van uw onroerend goed. Deze zeer specifieke markt vergt echter een continue bijscholing en het bijhouden van de laatste nieuwe wetgeving teneinde uw vastgoeddossier correct te kunnen behandelen. Ons werkterrein is hoofdzakelijk gesitueerd in de ruime driehoek Mechelen - Leuven - Brussel en dit uitsluitend in de residentiele vastgoedsector.

Ons kantoor is erkend door het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (BIV) en is onderworpen aan de deontologische code BIV :
http://www.biv.be met controle-instantie te 1000 Brussel Luxemburgstraat 16 b. Wij zijn eveneens aangesloten bij de Confederatie van de Immobilienberoepen (CIB) Vlaams Brabant.

Uiteraard blijven wij eveneens uw partner in het creeren van uw nieuw totaalconcept vanaf de verwerving van een bouwterrein tot de afwerking van uw nieuwe woning of het ontwikkelen van een nieuwe verkaveling. Naast dit actieterrein, waarin wij zelfs zeer specifieke ervaring hebben, kunnen wij U ook bijstaan in het opstellen van een gedetailleerd schattingsverslag of een tegensprekelijke plaatsbeschrijving.

Overweegt U in de nabije toekomst om uw vastgoed te verkopen, te verhuren of bent U gewoon benieuwd naar de actuele tendensen op de vastgoedmarkt, aarzel dan niet om één van onze erkende vastgoedmakelaars te contacteren op 016/20.47.73.

 PAND IN DE KIJKER

handelsgelijkvloers te Vilvoorde
notariskosten
schrijfuin
CONTACTGEGEVENS
Tervuursesteenweg 635 bus 1
1982 ELEWIJT-ZEMST
Belgie

Tel. 016/204 773
Fax. 015/618.015
GSM : 0478/565 321
BIV: 502034
en 504251

Email