ONZE WERKWIJZE

WENST U UW WONING TE VERKOPEN ?
EXTRA SERVICES : -------- SCHATTING DOOR BEEDIGD VASTGOEDEXPERT-SCHATTER -------- ENERGIEDESKUNDIGE -------- OPMAKEN VAN EPC CERTIFICATEN -------- OPMAKEN VAN PLAATSBESCHRIJVINGEN --------
 1. Wij bieden u een gratis schatting van uw woning

  De vraagprijs voor een huis of appartement hangt vaak sterk af van de waardebepaling.

  Een klacht die wel eens voorkomt is dat schatters wel eens durven te schatten naargelang de prijs die de verkoper vraagt van zijn woning.
  In een markt met stijgende vastgoedprijzen is dat niet meteen een probleem omdat de markt de overwaarde wegwerkt. In een markt met stabiliserende of dalende prijzen zijn ‘ overschattingen’ wel een probleem. Uw pand wordt gedurende maanden te koop aangeboden tegen een te hoge prijs : dit is zowel voor ons als voor u een tijdsverlies. Daarbij worden de eventuele kandidaat- kopers afgeschrikt door deze prijs en zullen ook in de toekomst, na een eventuele prijsverlaging, uw pand bekijken als een te duur pand.
  Wij zijn, na een jarenlange professionele ervaring, voorstander van uw pand te koop te stellen aan een realistische marktprijs.
  Een schatting beschouwen wij als een instrument waarmee wij onze kennis en kunde kunnen aantonen aan het brede publiek door een oriënterende informatie te geven over de verkoopprijs van uw pand.

 2. Professionele begeleiding bij de verkoop

  • Aanvraag van alle wettelijk vereiste dokumenten ( EPC keuring, elektriciteitskeuring, kadastrale legger …)
  • Publicatie van uw pand op verschillende websites zoals Immoweb, easy, vlan, hebbes, Immolution website, kapaza, 2dehands …
  • Verkoop met ons netwerk Immolution – nu bestaande uit 2 kantoren
  • Etalagepresentatie op commerciële ligging
  • Mailing naar kandidaat-kopers uit ons ruim klantenbestand
  • Telefonisch inlichtingen NL/FR/ENG
  • Uitvraagfaze van de kandidaat-koper inzake solvabiliteit
  • Begeleide bezoeken aan uw woning
  • Na de verkoop : opstellen van de verkoopsovereenkomst in samenspraak met uw notaris – handelen als tussenpersoon tussen koper en verkoper voor allerhande praktische zaken.

  WENST U EEN WONING TE KOPEN ?

  U kan met een simpele klik op ‘ uw zoekprofiel’ uw wensen en voorwaarden, waaraan uw nieuwe woning moet voldoen, ingeven. Dit formulier wordt doorgestuurd naar onze kantoren die een geschikt pand voor u gaan zoeken in ons ruim aanbod van woningen. Onze kantoren zullen kontakt opnemen met u indien wij over een dergelijke woning beschikken. Zoniet zullen we uw gegevens en zoekprofiel behouden in onze databank en u verwittigen van zodra wij de geschikte woning kunnen voorstellen. Maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze kantoren om persoonlijk uw wensen van uw droomwoning te bespreken.