home

Welkom op onze website!

Hier vindt u informatie over de verschillende diensten die ons kantoor aanbiedt.

Uw huis is onze zorg!

Kijk onder de knop ‘aanbod’ voor informatie over woningen en bedrijfspanden. Wilt u direct contact met ons kantoor? Klik dan op de button ‘contact’.

Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of opmerkingen ? Wij ontvangen graag uw mail op: info@hoogedoornverhoef.nlWie zijn wij

Wij vormen een servicegericht kantoor dat sinds 1995 gevestigd is in Vught en wij zijn uitstekend bekend met de woningmarkt in de regio 's-Hertogenbosch/Vught. Met name zijn wij gespecialiseerd in het uitbrengen van gevalideerde (NWWI) taxatierapporten.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn bij de aankoop van uw woning.

Twee enthousiaste medewerkers vormen de spil van ons kantoor, te weten: Marleen Hoogedoorn, werkzaam in de vastgoedmarkt sinds 1992 en na het succesvol afronden van de makelaarsopleiding en het afleggen van de vakbekwaamheidtest in 1994 beëdigd als makelaar/taxateur in onroerende zaken. Marleen is lid van VastgoedPRO en ingeschreven in het VastgoedCert register.
Antoinette Paymans versterkt ons kantoor vanaf januari 2000 en heeft inmiddels, na het volgen van een gerichte opleiding, een ruime praktijkervaring als assistent-makelaar opgedaan.
Wij zijn u graag van dienst en staan er voor om u op een persoonlijke en betrokken wijze bij het hele traject van de aankoop óf verkoop van uw woning te begeleiden.